Να πούμε ένα μυστικό; Είναι 3g!

Δε μπορούμε να το κρύψουμε άλλο. Και να θέλαμε δηλαδή, δε θέλουν εκείνοι. Δεν είναι φτιαγμένοι για να «κρύβονται». Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι ίδιοι.

Γι’ αυτό και είναι παντού: Στη δουλειά σου, στο δρόμο, μέσα στα αυτοκίνητα τους, στο σινεμά δίπλα σου, διαδικτυακοί φίλοι, συν-funs της ίδια σελίδας, γείτονες, γνωστοί γνωστών  ή σκέτο γνωστοί, άτομα στον κύκλο σου, πρώην έρωτες, ιδεολόγοι, παπαρολόγοι, καραμπουζουκλήδες ελληναράδες, απροσάρμοστα, κυριλέ φρικιά, καλομαθημένα φρατζολόπαιδα, ανοργασμικά καικαλά, γλυκούλια υπεράνω. Είναι παντού (πια).

Τι κάνουν; Προσπαθούν να ξεγελάσουν τον εαυτό τους; Πώς; «Τσουουουουπ, να ‘μαστε!» Σκάνε μέσα στη μέση της ζωής σου, της μέρας σου, του χρόνου σου και αυτοεπιβεβαιώνονται, αυτοαναφέρονται, αυτοαποθεώνονται, αυτοκαμαρώνονται, αυτοηρωποιούνται (ή αυτοθυματοποιούνται, αναλόγως τη μελούρα που ανεβάζουν σήμερον). Γενικώς απ’αυτόνονται!

Όχι πάντα άμεσα. Συνήθως ο «άλλος» είναι το καλύτερο μέσο για να βάλω το στέμμα στο (ε)αυτό μου! Και πάντα αυτοπροσκαλούμενοι! Εκεί είναι το θέμα! Ναι ναι, εκεί!

Τι κάνουν; Τη ζωή σου δύσκολη (ή σκατένια. Σαν τα μούτρα τους)! Όμως δεν αυτοκριτικάρονται, δεν αυτοδιορθώνονται, δεν αυτοτιμωρούνται (αυτό…θα ‘ταν και το καλύτερο!).

Και επειδή δεν είμαστε ποτέ εμείς και είναι πάντα..οι άλλοι, πρέπει εδώ να σκεφτούμε το εξής (λογικό) αξίωμα: ο άλλος για τον άλλο = εγώ!

Δε μπορούμε να το κρύψουμε άλλο. Και να θέλαμε δηλαδή, δε θέλουν εκείνοι.  Έχουμε πήξει στους ΜΑΛΑΚΕΣ!

Η μαλακία τους έχει παντού δίκτυο!

ΜALAKES 3g!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: